Over ons

MISSIE EN VISIE

Missie en visie

Kees in ’t Veen Tanktransporten BV heeft een duidelijke missie: het verzorgen van gespecialiseerd tankoplegger- en tankcontainertransport van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen op een veilige, zorgvuldig en deskundige wijze.

Als gerespecteerde speler in de markt, met momenteel 62 medewerkers in dienst, richten wij ons op het gehele logistieke proces en op het creëren van een langdurige relatie met u als opdrachtgever. Om dit te realiseren doen wij er binnen onze organisatie alles aan om uw verwachtingen te overtreffen, dus denken wij (probleemoplossend) met u mee. Wij zijn voor onze opdrachtgevers een betrouwbare, flexibele, professionele en vooruitstrevende partner en zijn ons er terdege van bewust het visitekaartje van onze klanten te zijn. Onze prestaties en resultaten kenmerken zich door commitment, stiptheid en een probleemoplossend vermogen.

Wij zijn een organisatie die zich kenmerkt als informeel met korte communicatielijnen en duidelijke afspraken. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn voor iedereen duidelijk en vastgelegd. De wijze van denken en handelen van alle medewerkers is gericht op het leveren van zichtbare en aantoonbare kwaliteit.
SERVICE

Service

Kees in 't Veen Tanktransporten staat bekend om haar hoge serviceniveau. Omdat het altijd om specialistisch transport van zowel gevaarlijke stoffen als levensmiddelen gaat, vinden wij een goede service eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend. Wij zijn voor u dan ook 24 uur per dag bereikbaar, bieden een hoge leverbetrouwbaarheid (altijd > 99,5 %) en een snelle, efficiënte afhandeling van klachten. Onze uitstraling "Zichtbare Kwaliteit" is ons visitekaartje voor u en uw klanten.

Sinds de start in 1987 zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot, gespecialiseerd, internationaal transportbedrijf dat in een grote behoefte voorziet.

 

Code of conduct

Klik hier om onze code of conduct te lezen.

GOEDE DOELEN

Goede doelen

 Stichting DierenLot