Over ons

OVER ONS

Over ons

Container Terminal Europoort heeft een heldere missie: 'Het binnen de sector van tankcontainer opslag leveren van premium service en kwaliteit'. Met de basisprincipes betrouwbaarheid en neutraliteit richten wij ons op nauwe samenwerking met de klant met als doel innovatie en initiatieven ter verbetering van uw en ons product. Investeringen in techniek gekoppeld aan zeer ervaren personeel en het gebruik van hoogwaardige producten verzekeren onze efficiency.

VACATURES

Vacatures

Container Terminal Europoort maakt deel uit van de Kees in ’t Veen groep. Binnen ons familiebedrijf is zichtbare en aantoonbare kwaliteit ons motto. Daarom werken wij met professionele mensen en moderne middelen. Wij zijn trots op onze diensten! Er heerst een informele en collegiale werksfeer met een echte aanpakkersmentaliteit. Ter aanvulling van ons team zoeken wij per direct:

ACCEPTANT (fulltime)

De functie is na een inwerkperiode opgedeeld in een 2 ploegendienst (05.30-14.00 uur en 14.00-22.30 uur) + 1 zaterdagdienst per 4 weken.

Werkzaamheden

Je ontvangt chauffeurs op een vriendelijke en correcte wijze aan de balie. Vervolgens controleer je de formulieren en verwerk je deze in ons ERP systeem. Je zorgt ervoor dat de afdelingen tankcleaning en Depot alle benodigde informatie heeft ten behoeve van de uitvoering van de opdracht en je geeft een (veiligheids)instructie aan de chauffeur. Daarnaast voer je diverse administratieve controles uit van geladen en lege tankcontainers. Al deze taken voer je uit op basis van de procedures en werkinstructies.

Wij vragen:

Jouw baan als Acceptant wordt werkelijkheid binnen onze organisatie als je jezelf herkent in onderstaand profiel:
  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting logistiek
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van ADR goederen
  • Talen: Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken/schrijven)
  • Kennis van het gebruik van IT systemen
  • Beschikking over eigen vervoer
  • Bereid om, indien noodzakelijk, extra uren te werken
  • Competenties: Jij bent zelfstandig, accuraat, representatief, stressbestendig, collegiaal en een echte aanpakker (hands-on)

Wij bieden:

Een uitdagende baan met flinke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Het bruto maandsalaris en 13e maand is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Tot slot bieden wij een toeslag voor het werken in 2 ploegendienst (8,75%).

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en korte motivatie naar sollicitaties@tceur.nl. Om je beter en sneller van dienst te zijn vindt de eerste screening telefonisch plaats. Vervolgens kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen.GOEDE DOELEN

Goede doelen

 Stichting DierenLot