Diensten

OPSLAG

Opslag

Container Terminal Europoort, kortweg CTE, verzorgt de handling- en opslag van zowel geladen als lege tankcontainers op het ITT service terrein. Wij zijn vergund om zowel gevaarlijke als niet gevaarlijke stoffen op te slaan.

Door gebruik te maken van een tweeploegendienst, zijn wij in staat om gedurende het grootste deel van de dag u op logistiek gebied te servicen. Wij beschikken over vier empty container handlers en één reachstacker en zijn geopend van van 05.30 tot 22.30 uur. Onze empty container handlers zijn uitgerust met boordcomputer en een “Double Locking System”. Dit systeem stelt ons in staat om op een veilige en efficiënte wijze twee lege tankcontainers gelijktijdig te kunnen verplaatsen.


DOUANE GOEDEREN

Douane goederen

Om onze klanten verder van dienst te zijn beschikt CTE over een accijnsgoederenplaats en een douane entrepot. Wij organiseren dat alle documenten door een externe partij worden opgemaakt.

Hierdoor heeft CTE een bewezen meerwaarde in het ITT totaalconcept.

STATE-OF-THE-ART

State-of-the-art

Om wachttijden tot een minimum te beperken, is CTE altijd op zoek naar het verbeteren van de efficiëntie. 

Door continu te  investeren in state-of-the-art materieel, maar ook door de inzet van gemotiveerd en goed opgeleid personeel, en het continu verbeteren van logistieke werkprocessen, zijn wij in staat om een kosten efficiënte en optimale logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten.

Door een nauwe samenwerking met de leverancier van Depot Software, en door de inzet van onze eigen IT- en administratieve afdeling, is de registratie van tankcontainers goed verzorgd, zijn de tankcontainers altijd “live” traceerbaar en is de status van een tankcontainer altijd direct inzichtelijk voor de klant.

Dit alles staat garant voor een betrouwbare en snelle service.