Over ons

MISSIE EN VISIE

Missie en visie

Tankreinigingsstation Tank Cleaning Europoort heeft een heldere missie: 'Het binnen de sector van tankcontainerreiniging en- opslag leveren van premium service en kwaliteit'. Met de basisprincipes betrouwbaarheid en neutraliteit richten wij ons op nauwe samenwerking met de klant met als doel innovatie en initiatieven ter verbetering van uw en ons product. Investeringen in techniek gekoppeld aan zeer ervaren personeel en het gebruik van hoogwaardige producten verzekeren onze efficiency. 

SERVICE

Service

Dankzij de korte doorlooptijden is de wachttijd voor chauffeurs gering. Om hun wachttijd toch zo aangenaam mogelijk te maken, voorzien wij in douches en een kantine. Tevens verstrekt TCE bij elke reiniging een stempel in een persoonlijke spaarkaart. 

Een volle stempelkaart van Lunchroom Koffietijd geeft recht op een lunch van € 7,50. Deze kunt u inleveren in het restaurant in het ITT gebouw aan de Moezelweg 151.
De onderstaande stempelkaart geeft, wanneer deze vol is, recht op een gratis dagmenu bij wegrestaurants 'De Nieuwe Pionier', 'De Albatros' of de restaurants van 'Routiers' in de Botlek, Maasvlakte en Distripark Eemhaven.

  


 

Code of conduct

Klik hier om onze code of conduct te lezen.

GOEDE DOELEN

Goede doelen

 Stichting DierenLot