Over ons

MISSIE EN VISIE

Missie en visie

Tankreinigingsstation Tank Cleaning Europoort heeft een heldere missie: 'Het binnen de sector van tankcontainerreiniging en- opslag leveren van premium service en kwaliteit'. Met de basisprincipes betrouwbaarheid en neutraliteit richten wij ons op nauwe samenwerking met de klant met als doel innovatie en initiatieven ter verbetering van uw en ons product. Investeringen in techniek gekoppeld aan zeer ervaren personeel en het gebruik van hoogwaardige producten verzekeren onze efficiency. 

VACATURES

Vacatures

Tank Cleaning Europoort maakt deel uit van de Kees in ’t Veen groep. Binnen ons familiebedrijf is zichtbare en aantoonbare kwaliteit ons motto. Daarom werken wij met professionele mensen en moderne middelen. Wij zijn trots op onze diensten! Er heerst een informele en collegiale werksfeer met een echte aanpakkersmentaliteit.
Ter aanvulling van ons team zoeken wij per direct:

 • Tankcleaner
 • Depot medewerker

TANKCLEANER (fulltime)

De functie is na een inwerkperiode opgedeeld in een 2 ploegendienst (05.30-14.00 uur en 14.00-22.30 uur) + 1 zaterdagdienst per 4 weken 

Werkzaamheden

Tankcontainers en tankopleggers worden ingezet voor het transport van verschillende producten. Na lossing van het product moet de container of oplegger worden gereinigd voor het volgende transport. Jouw primaire taak bestaat uit het inwendig reinigen van tankcontainers met behulp van een modern reinigingssysteem. Je behandelt hierbij zowel chemische als eetbare producten. Daarnaast reinig je de gebouwen en de reinigingsbanen. Dit is erg secuur werk! Voordat je hiermee start voer je controles uit op b.v. de aanwezigheid van restlading.
Na reiniging voer je benodigde controles uit om de beste kwaliteit te garanderen. Tot slot verplaats je de containers of opleggers en verwerk je de gegevens in ons computersysteem. 
Al deze taken voer je uit op basis van werkprocedures en veiligheidsvoorschriften.

Wij vragen:

Jouw baan als tankreiniger wordt werkelijkheid binnen onze organisatie als je jezelf herkent in onderstaand profiel:
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een industriële of tankreiniging omgeving
 • Diploma veiligheid voor tankreiniger is een pré
 • Kennis van ADR goederen
 • Talen: Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken/schrijven)
 • In staat om fysiek zwaar werk te verrichten
 • Beschikking over eigen vervoer
 • Bereid om, indien noodzakelijk, extra uren te werken 
 • Competenties: Jij bent betrouwbaar, leergierig, veiligheidsbewust, accuraat, flexibel, collegiaal en een echte aanpakker (hands-on)

Wij bieden:

Een uitdagende baan in een jong en enthousiast team (ca 18 collega’s) met flinke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Het bruto maandsalaris en 13e maand is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Tot slot bieden wij een toeslag voor het werken in 2 ploegendienst (8,75%).

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en korte motivatie naar sollicitaties@tceur.nl. Om je beter en sneller van dienst te zijn vindt de eerste screening telefonisch plaats. Vervolgens kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen.

DEPOT MEDEWERKER (fulltime)

De functie is na een inwerkperiode opgedeeld in een 2 ploegendienst (05.30-14.00 uur en 14.00-22.30 uur) + 1 zaterdagdienst per 4 weken. 

Werkzaamheden

De functie van Depot medewerker is heel breed. Denk hierbij aan Containers purgen, overpompen van vloeistoffen en gassen, opwarmen en inspecteren en uitwendig reinigen van tankcontainers. Ook rij je de tankcontainers naar de diverse lokaties op het terrein met de vorkheftruck en terminaltrekker.  Tot slot hou je toezicht op de naleving van de veiligheidsvoorschriften en ben je aanspreekpunt voor vervoerders en medewerkers. Al deze taken voer je uit op basis van de procedures en werkinstructies.

Wij vragen

Jouw baan als Depot medewerker wordt werkelijkheid binnen onze organisatie als je jezelf herkent in onderstaand profiel:
 • MBO werk- en denkniveau met passie voor techniek
 • Minimaal 3 jaar werkervaring 
 • In bezit van een geldig ADR certificaat
 • Geldige certificaten voor heftruck en terminaltrekker zijn een pré
 • Talen: Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken/schrijven)
 • Beschikking over eigen vervoer
 • Bereid om, indien noodzakelijk, extra uren te werken 
 • Competenties: Zelfstandig, initiatiefrijk, kwaliteitsgericht, georganiseerd, collegiaal en een echte aanpakker (hands-on)

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team met flinke opleidingsmogelijkheden. Het bruto maandsalaris en 13e maand is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Tot slot bieden wij een toeslag voor het werken in 2 ploegendienst (8,75%).

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en korte motivatie naar sollicitaties@tceur.nl. Om je beter en sneller van dienst te zijn vindt de eerste screening telefonisch plaats. Vervolgens kunnen wij een kennismakingsgesprek inplannen.


SERVICE

Service

Dankzij de korte doorlooptijden is de wachttijd voor chauffeurs gering. Om hun wachttijd toch zo aangenaam mogelijk te maken, voorzien wij in douches en een kantine. Tevens verstrekt TCE bij elke reiniging een stempel in een persoonlijke spaarkaart. 

Een volle stempelkaart van Lunchroom Koffietijd geeft recht op een lunch van € 7,50. Deze kunt u inleveren in het restaurant in het ITT gebouw aan de Moezelweg 151.
De onderstaande stempelkaart geeft, wanneer deze vol is, recht op een gratis dagmenu bij wegrestaurants 'De Nieuwe Pionier', 'De Albatros' of de restaurants van 'Routiers' in de Botlek, Maasvlakte en Distripark Eemhaven.

  


GOEDE DOELEN

Goede doelen

 Stichting DierenLot